Mel B: 5 herë në ditë marrëdhënie seksuale

20/06/2010 11:05

Kthehen në modë rrefimet e jetës intime të njerëzve të njohur të ekranit dhe skenës.

Radhën këtë herë e ka ish Spice Girl, Mel B shprehet se sekreti i martesës së lumtur është seksi që e aplikon 5 herë në ditë. Këngëtarja është martuar me Stephen Belafonte prej 3 vjetësh dhe gjithcka duket se po shkon si mos më mirë për të.

“Sot për fat të keq e kishim ditën të ngjeshur dhe e bëmë tre herë por normalisht kryejmë marrëdhënie 5 herë në ditë”, thotë Mel B në një intervistë. Ish pjesëtarja e Spice Girls shtoi gjithashtu se Stephen Belafonte është edhe miku i saj më i mirë.

Top Channel