Gaza, i sapolinduri merr emrin Rexhep Erdogan

08/06/2010 09:30

Një djalë i sapolindur në Rripin e Gazës ka marrë emrin Rexhep Erdogan, në nder të kryeministrit turk.

Sipas një gazete panarabe, babai Ghazzi Abu Shamala, i ka kërkuar nënës së fëmijës së tij ta regjistrojë djalin me emrin e kryeministrit turk.

Për burrin Erdogan është një lider që është në krah të popullit të tij dhe qeverisë legjitime në Rripin e Gazës.

Top Channel