Muza e Marc Anthony është pikërisht bashkëshortja e tij Jennifer Lopez.

Duket sikur Marc është i lumtur në martesën e tij me këngëtaren dhe aktoren e mrekullueshme. Në një intervistë dhënë së fundmi ai ka deklaruar: “Jennifer është gjithnjë muza ime, burimi im i frymëzimit”.

Por sa për sqarim: A kujton dikush se cili dhe kur ka qenë suksesi i fundit i Marc?

Top Channel