Xhamajke, te pakten 27 te vdekur gjate perleshjeve

25/05/2010 19:05

Te pakten 27 civile te vdekur dhe 211 te arrestuar eshte bilanci i shkaterrimeve ne Kingston, ne Xhamajke.

Perleshjet mes narkotrafikanteve dhe policise kane ndodhur pas arrestimit te trafikantit Cristopher “Dudus” Coke, qe do te ekstradohet ne SHBA.

Te henen autoritetet lokale kishin evakuuar gra dhe femije nga lagjet e qytetit qe ishin nen sundimin e bandave te armatosura.

Top Channel