Talebanet, sulme ndaj objektivave amerikane

21/05/2010 10:15

Talebanet pakistaneze jane mjaft aktive dhe po perpiqen te godasin objektiva amerikane ne vende te ndryshme te botes.

Lajmin e ben te ditur rrjeti informativ CNN, i cili iu referohet burimeve prane sherbimeve amerikane te inteligjences.

Sipas te njejtit burim, shqetesimi ka lindur nga rrefimet e Faisal Shahzad, organizatori i atentateve te deshtuara ne “Times Square” ne Nju Jork.

Top Channel