Poloni, dhjete te mbytur nga koha e keqe

21/05/2010 17:00

Bilanc tragjik i te viktimave te permbytjeve qe kane goditur ne keto dite Polonine qe ka shkuar ne 10 te vdekur.

Nderkohe tre persona te tjere konsiderohen te zhdukur.

Vemendja e te gjithe sherbimeve te emergjences eshte drejtuar nga Varshava ku niveli i Vistolas ka arritur 7.45 metra dhe eshte ne ngritje.

Muret mbajtese mund te ndalin ujin deri ne nje lartesi 8 metra.

Kryetari i bashkise se kryeqytetit polak, Hanna Gronkiewicz Waltz ka lajmeruar se gjithcka eshte gati per evakuime te mundshme.

Top Channel