Malawi, 14 vite pune te detyruar per çiftin gay

20/05/2010 12:00

Nje gjykate e Malawi ka denuar me 14 vite burg dhe pune te detyruar nje çift homoseksual.

Te denuarit kishin celebruar nje ceremoni tradicionale fejese.

Behet fjale per denimin maksimal te parashikuar nga kodi penal i vendit afrikan, ku homoseksualiteti eshte nje krim.

Top Channel