Spanjë, gjenden të vdekur 2 fëmijë britanikë

18/05/2010 21:40

Dy fëmijë britanikë, 1 dhe 3 vjeç, me pushime me prindërit në Lloret del Mar, në Spanjë, janë gjetur të vdekur në hotel.

Është arrestuar e ëma e fëmijëve, e cila, sipas policisë, ka rrëfyer vrasjen e dy fëmijëve të saj.

Policia spanjolle dhe shërbimet mjekësore nuk mundën të bënin asgjë për të shpëtuar fëmijët, një djalë dhe një vajzë.

Për shkaqet e vdekjes ka filluar një hetim.

Top Channel