Strauss Kahn, drejt kandidaturës për në Elize

05/05/2010 17:30

Mund të konkretizohet kandidatura e drejtorit të përgjithshëm të FMN-së, Dominique Strauss Kahn për lidershipin e pallatit Elize.

Sipas mediave franceze, Strauss Kahn ka organizuar një drekë me nje rreth të ngushtë shoqëror, për atë që interpretohet si lëvizja e parë për garimin në zgjedhjet presidenciale të 2012.

Strauss Kahn, 61 vjec dhe socialist, disa herë ministër, është personi më i akredituar për një kandidaturë të majtë për Elizeun.

Top Channel