Papa, apel për carmatimin bërthamor

05/05/2010 17:25

Një apel për carmatimin bërthamor dhe për respektimin e angazhimeve ndërkombëtare është bërë sot nga ati i shenjtë, Papa Benedikti XVI.

“Procesi drejt një carmatimi bërthamor të sigurt është i lidhur me përmbushjen e plotë të angazhimeve ndërkombëtare”, ka deklaruar Papa Ratzinger.

Më tej ati i shenjtë ka folur edhe për familjen, duke u shprehur se ajo është një instrument për shpëtimin e shoqërisë.

Top Channel