Lezhe, banoret vijojne protesten per ujin

05/01/2010 12:25

Banoret e lagjes “Nene Tereza” ne qytetin e Lezhes kane dale ne diten e dyte te protestes duke kerkuar qe autoritetet te marrin masa per t’i furnizuar ata me uje te pijshem.

Nje dite me pare banoret bllokuan edhe superstraden. Ne diten e dyte te protestes ata kane pershkuar ne kembe rrugen ne drejtim te bashkise se qytetit.

Ne nje nga kryqezimet e rrugeve bllokuan edhe qarkullimin per disa minuta dhe duke protestuar dhe me pankarta ne duar kane tentuar te hyjne me force ne ambjentet e bashkise, por jane penguar nga policia bashkiake.

Banoret vazhdojne te kerkojne te drejten per t’u furnizuar me uje te pijshem dhe do te vazhdojne ne kete menyre deri sa keto te drejta te realizohen.

Top Channel