Sheen nuk largohet nga seriali

28/12/2009 12:20

Charlie Sheen nuk do ta braktise serialin “Dy burra e gjysme” pas skandalit te fundit ne diten e Krishtlindjes.

Aktori eshte arrestuar pas dhunes se ushtruar ndaj bashkeshortes Brooke Mueller. Pasi u la i lire ne kembim te garancise, ai qendroi ne Los Angeles, ndersa familja e tij ndodhet ne zonen malore te Aspenit.

Gjithesesi, kriza e cftit nuk do kaloje nga dyert e gjykates pasi ata kane bere me dije se do ndjekin disa seanca tek psikologu. Sheen dhe Mueller kane dy djem binjake te lindur ne muajin mars te ketij viti.

Top Channel