Tepelene, protesta per demshperblimet

22/12/2009 19:50

Banoret e zonave qe permbyten nga ndertimi i hidrocentralit te Kalivacit kane protestuar ne lidhje me masen e kompesimit per tokat e tyre.

Pas kerkesave te vazhdueshme per te ripare cmimin e tokes, banoret e disa fshatrave ne Tepelene kane bllokuar rrugen nacionale. Banoret thone se do te dalin vazhdimisht ne protesta te tilla.

Ata nuk pranojne cmimin e vendosur nga shteti per shpronesimin e tyre per tokat bujqesore dhe shtepite qe do te permbyten nga ujrat e ujembledhesit te hidrocentralit te Kalivacit.

Top Channel