Tiger Woods braktiset edhe nga “Gillette”

12/12/2009 19:05

Pas “Pepsit” dhe “Gatorade”, edhe “Gillette” i kthen kurrizin Tiger Woods.

Kolosi i brisqeve te rojes, prej vitesh sponsor i numrit nje te golfit, ben te ditur se ka hequr hapesirat publicitare ne te cilat shfaqet Woods.

Sportisti eshte ne vemendjen e mediave pas zbulimit te skandalit te lidhjeve te tij jashtemartesore.

Top Channel