Polanski vazhdon betejen me drejtesine amerikane

11/12/2009 04:15

Regjisori Roman Polanski, vazhdon betejen e tij me drejtesine amerikane.

Kete here vemendje eshte pernqedruar ne Los Anxheles ku avokatet e Polanskit jane paraqitur perpara gjykates per te kerkuar pushimin e ceshtjes dhe heqjen e urdherarrestit, te leshuar 30 vjet me pare per klientin e tyre.

Vete regjisori i famshem, ndodhet nen arrest ne Zvicer dhe ne pritje te nje ekstradimi ne SHBA per t’u gjykuar per marredhenie seksuale me te mitur 30 vjet me pare.

Top Channel