" /> ">

Jackson: Madonna nuk ishte njeri i mire

11/12/2009 12:00

Del sot per publikun “Libri qe Michael Jackson do te donte ta lexonit”, nje permbledhje e bisedave mes mbretit te Pop-it dhe rabinit Shmuley Boteach realizuar mes gushtit te vitit 2000 dhe prillit te vitit 2001.

Michael flet i zhgenjyer per Hollywood dhe takimin e tij me Madonna-n.

“Nuk eshte nje person i mire. Me thoshte se i pelqenin librat, sadomazokiste”, eshte shprehur Michael.

Jackson kujton shume mire takimin me te. “Madonna kishte vendosur rregullat qe perpara se te dilnim bashke. Me pas gazetat publikuan disa deklarata te saj te keqija ne lidhje me mua. Une isha shume i sjellshem me te. Ajo nuk eshte njeri i mire!”, shtoi mbreti.

Michael kujton se Madonna ishte e fiksuar per libra me sadomazokiste.

“Me telefonte dhe me thoshte se po prekte veten. Pastaj me jepte porosi qe sapo te mbyllja telefonin te prekja edhe une veten duke e menduar ate”, jane fjalet e Michael, publikuar ne liber.

Top Channel