Barroso: Ne Kopenhagen s’mund te kete marreveshje

08/12/2009 17:25

Ne Kopenhagen nuk do te arrihet nje marreveshje sepse disa vende nuk jane gati, ashtu sikunder jane Shtetet e Bashkuara dhe Kina.

Keshtu ka deklaruar presidenti i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso, i cili gjithesesi ka pranuar se ndryshimet e klimes perbejne nje “kercenim efektiv”.

“Ne Kopenhagen synohet arritja e nje projekt/marreveshjeje qe me vone te behet nje traktat i pranueshem nga vendet e industrializuara dhe nga ato ne zhvillim”, ka pohuar Barroso.

Top Channel