Obama ne Kopenhagen ne 18 dhjetor

05/12/2009 03:50

Duke patur parasysh progreset e arritura ne bisedimet dhe disa vendime te rendesishme qe jane marre ne lidhje me ndryshimet klimaterike, presidenti Obama ka vendosur te shtyje viziten e tij ne Kopenhagen per me 18 dhejtor.

Lajmi njoftohet ne nje deklarate te leshuar per shtyp prej zedhenesit te Shtepise se Bardhe, Robert Gibs.

Presidenti i SHBA-se ne nje njoftim te meparshem kishte lajmeruar pjesemarrjen ne samit ne daten 9 dhjetor.

Vendimi i Obames per t’u paraqitur ne Kopenhagen ne fund te samitit sipas Uashingtonit lidhet me bisedimet e suksesshme dhe rezultatet e shkelqyera qe jane arritur deri me tani dhe prania e presidentit atje gjate gjithe samitit nuk do te ishte e nevojshme.

Top Channel