Britaniket e liruar nga Irani mberrijne ne Dubai

03/12/2009 04:15

Pese shtetasit britanike te liruar prej Iranit kane mberritur ne Dubai ku jane pritur prej te afermve te tyre.

Lajmi konfirmohet prej ministrise se Jashtme britanike, e cila cileson se lirimi i tyre ka ardhur pas bashkepunimit te ngushte mes te afermve dhe konsullates se Mbreterise se Bashkuar ne Teheran.

Pese personat birtanike u ndaluan prej forcave kufitare iraniane javen e shkuar pasi gabimisht kishin shkelur ne ujerat territoriale te Republikes Islamike.

Top Channel