SHBA, FED: Tregu i punes, ende i dobet

02/12/2009 21:50

Kushtet e tregut te punes dhe te sektorit te pasurive te patundshme vazhdojne te mbeten te dobeta.

Keshtu thote FED, sipas te ciles persa i perket borxheve bankare, nga tetori ne nentor kerkesa ka mbetur konstante dhe ne renie te lehte.

Krahasuar me raportin e fundit, edhe cilesia e borxheve ka mbetur e njejte, ose, ne disa raste, eshte perkeqesuar.

FED shton me tej se ekonomia amerikane nga tetori deri ne gjysmen e nentorit ka pesuar nje permiresim modest.

Top Channel