Mazen-Perez, ne prill takim ne Rome

02/12/2009 21:35

Abu Mazen dhe Shimon Peres kane rene dakord qe te zhvillojne vitin e ardhshem nje takim ne Rome te Italise.

Lajmin e ka bere te ditur kryetari i bashkise se Romes, Gianni Alemanno, sipas te cilit takimi do te zhvillohet me 21 prill.

“Me 21 prill ne Rome do te mbahet nje takim ku kreret e popullit palestinez dhe hebre do te mund te flasin me njeri-tjetrin”, ka deklaruar Alemanno.

Kryebashkiaku ka shtuar me tej se ne te njejtin takim do te krijohet edhe nje shoqate, ne te cilen do te aderojne lideret e shteteve dhe ata fetare.

Top Channel