France, sondazhi: Sarkozi pa mbeshtetje

27/10/2009 02:55

Presidenti francez, Nikolas Sarkozi ka nje mazhorance te konsiderueshme te njerezve kunder tij kur ndodhet ne gjysmen e mandatit te presidencial.

Sipas nje sondazhi te kryer nga “Nouvel Observatuer”. Keshtu 58 perqind e te anketuarve mendojne se politikat e ndjekura deri me tani nga Sarkozi kane qene te keqia, prej e cileve 36 e kane konsideruar “shumet keq” dhe 22 perqind “mjaftueshem keq”.

Nderkohe qe vetem 6 perqind e francezeve kane vleresuar Sarkozi me “shume mire” dhe 32 perqind me “mire”.

Top Channel