Australi, fusha me e gjate e golfit

24/10/2009 12:10

Eshte fusha me e gjate e golfit ne bote. Zgjatet deri ne 1.365 kilometra dhe zona me e mire per ta zbatuar projektin ishte Australia me hapesirat e saj te pamata boshe.

Nje kompleks normal golfi eshte 4 kilometra, nderkohe qe gjatesia kesaj radhe eshte vertete e jashtezakonshme.

Motivi? Terheqja e turisteve ne nje shtet ne Australine e Jugut, nje zone pak e populluar dhe e pashkelur nga vizitoret.

Gropat e ketij klubi golfi gjigant jane 18. Lojtaret e pare kane nisur sfiden mes tyre dhe cdo e re nga fronti i klubit te golfit gjigant, pritet me shume interes.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel