Borana, tjeter fitore te “Amici”

22/10/2009 13:30

Borana Qirjazi, balerina shqiptare qe konkuron ne spektaklin e njohur italian te Maria de Filipit, “Amici” do te qendroje ende ne gare.

Balerina jone ka arritur te munde ne sfiden e radhes nje tjeter nxenese, Sofine, ne disiplinen e baletit klasik.

Demostrimin e numrit te “provimit” e beri Anbeta Toromani, nje tjeter emer i madh i baletit shqiptar, e cila me talentin dhe punen e saj ka shkelqyer te “Amici” disa vite me pare dhe gezon respektin dhe simpatine e publikut edhe sot.

“Te dyja keni talent, por Borana eshte me e zonja se Sofi”, kane qene fjalet e profesoreve ne perfundim te sfides se balerinave.

Top Channel