France, 106.800 vende pune te humbura

10/09/2009 16:40

Ekonomia franceze ka regjistruar nje humbje prej 106.800 vendesh pune ne tremujorin e dyte te vitit 2009.

Lajmin e bejne te ditur agjencite lokale, sipas te cilave renia ne fjale eshte 0.6 per qind me e larte krahasuar me tremujorin e pare dhe 2.1% ne nje vit.

Nga fundi i muajit qershor ne vitin 2008 e deri ne fund te qershorit te 2009-es, numri total i shkurtimeve te vendeve te punes ne sektorin privat ka qene 380.900.

Top Channel