Itali, nxehet Maroni: Nuk jam si Hitleri

25/07/2009 20:55

“Nuk jam Hitleri”. Ministri italian i Puneve te Brendshme, Roberto Maroni eshte i lodhur me kritikat qe jane bere ne adrese te tij per shkak te dores se hekurt qe po ushtron ndaj emigracionit klandestin.

Pavaresisht kritikave te Bashkimit Evropian dhe Vatikanit, Maroni eshte shprehur i gatshem te aplikoje ligjin mbi sigurine publike, i cili u publikua diten e sotme.

“Nuk jam misherimi i Hitlerit qe aprovon ligje racore, perkundrazi une qesh me to. Italia eshte ne pararoje persa i perket integrimit. Jemi vendi qe ne BE nga ky aspekt ka performancat me te mira, pavaresisht se disa te tjere mendojne te kunderten”, eshte shprehur Maroni.

Top Channel