LSI kunder rivotimit ne disa zona

15/07/2009 15:10

Levizja Socialiste per Integrim i quajti absurde deklaratat e Partise Socialiste per mos njohje te rezultatit te zgjedhjeve ose rivotimin ne ato zona ku sipas saj ka patur manipulime ose probleme te ndryshme gjate ecurise se procesit zgjedhor.

“Kjo eshte nje fyerje e madhe qe u behet shqiptareve. Ata qe kane qene hartues dhe kontrollues te kodit e zgjedhjeve nuk mund te lajne duart me pretendime per deshtimin e standarteve te zgjedhjeve”, theksoi kreu i LSI-se, Ilir Meta.

Nderkohe Meta ka hedhur poshte cdo ze mediatik se ka patur nje takim mes tij dhe kryeministrit Berisha per te negociuar per postet qe Levizja Socialiste per Integrim do te marre ne qeverine e re.

“Per ne dhe per shqiptaret eshte i rendesishem stabiliteti i qeverise. Ne kerkojme funksionimin e qeverisjes ne funksion te reformave dhe integrimit dhe njekohesisht qe eshte ecuria e reformave dhe permiresimi i mireqenies se te gjithe qytetareve shqiptare”, perfundoi Meta.  

Top Channel