G8, 11 te arrestuar, denoncim ndaj 65 personave

10/07/2009 22:45

Policia italiane ka komunikuar te dhenat e kontrolleve te bera ne Akuila gjate takimit te G8-es.

Ne nje njoftim per shtyp thuhet se gjate aktivitetit jane arrestuar 11 persona, 65 te tjere jane ne ndjekje penale ne gjendje te lire dhe tre persona jane detyruar te lene menjehere vendin, 45 te huaj (2 gjermane dhe 2 austriake) nuk jane lejuar te hyjne ne kufi.

Shtate prej personave te arrestuar jane italiane, te tjeret jane nje polak, nje francez, nje gjermane dhe nje spanjoll.

Top Channel