ADN, Barnes dhe Damman nuk kane te njejten nene

19/06/2009 10:05

Laboratori i FBI-se ne Kuantik te Virxhinias percaktoi se John Robert Barnes dhe femija i zhdukur me 1955 Steven Damman nuk kane te njejten nene.

“Analizat laboratorike te FBI-se treguan se Steven Damman dhe John Robert Barnes nuk ishin te lindur nga e njejta nene”- tha Sandra Berchtold zedhenesja e zyres se FBI-se ne Detroit.

Barnes nga Michigan u paraqit ne policine e New York-ut ne Mars duke pretenduar se ishte Steven Damman, femija i zhdukur me 1955.

Top Channel