MySpace shkurton personel me 30 %

18/06/2009 09:20

Cosi Owen Van Natta administratori i deleguar i MySpace gjigandit amerikan te komunikimit online ka njoftuar shkurtimin e personelit me 30 %.

I ardhur tek MySpace nga Facebook-u Van Natta detyrohet qe pas dy muajsh pune si administrator i deleguar te dergoje ne shtepi rreth 400 persona.

MySpace eshte shume i perhapur ne Amerike dhe ne total ne te gjithe boten numeron rreth 125 milion perdorues te rregullt.

Sipas analisteve shkurtimet kane ardhur nga tendenca e imponuar nga kriza ekonomike per nje personel sa me te vogel si nje forme e re konkurence qe redukton shpenzimet.

Top Channel