“British Airways” i lutet punonjesve per favore

17/06/2009 12:45

Kompania “British Airways” ka gjetur nje menyre teper origjinale per te perballuar efektet e krizes. Me ane te nje mesazhi ne posten elektronike, kompania i kerkon punonjesve te saj qe te punojne nje muaj pa page.

Drejtori ekzekutiv i kompanise tha per Reuters se shume punonjes u ofruan te punonin si vullnetare per nje muaj, ne ndihme te kompanise.

Humbjet per kete vit kane arritur ne vleren e 656 milione dollareve, dhe jane me te medhate ne historine e kompanise, e cila po vuan pasojat e krizes ekonomike.

British Airways po humb klientet per shkak te konkurences se madhe te kompanive qe operojne me cmime te lira.

Top Channel