" /> ">

Vershellima dhe te qeshura per filmin me Bellucci-n

15/05/2009 14:35

Nuk e ka bindur platene e gazetareve filmi “Ne te retourne pas”, i regjisores franceze Marina De Van, e Monica Bellucci dhe Sophie Marceau.

Filmi, nje prodhim nderkombetar qe ka perfshire shume vende te botes.

Prodhimi i ri u prit me vershellima dhe te qeshura nga ana e shtypit ne Festivalin e Kanes.

Top Channel