“Gomorra” e Savianos, e kopjuar?

18/03/2009 10:00

“Gomorra”, libri i Roberto Savianos, qe eshte bere nje bestseller ne te gjithe boten, eshte kopjuar.

Keshtu pretendon nje gazetar napoletan, i quajtur Simone Di Meo, i cili ka prezantuar ne Gjykate dokumentacionin ne mbeshtetje te akuzave te tij.

“Saviano ka kopjuar artikujt qe une publikoja ne “Cronache di Napoli”, pa perdorur kurre burimin”, pretendon Di Meo.

Per momentin nuk ka asnje reagim nga ana e autorit.

Gazetari Di Meo, akuzon Savianon se ka marre disa pjese te artikujve te tij, i ka grupuar, seleksionuar dhe i ka vendosur ne librin e tij, teper te suksesshem.

Di Meo thote se i ka dhene Robertos edhe shume informacione te sigurta, te cilat jane permendur ne librin “Gomorra”.

Top Channel