Uashington, 3 perqind e banoreve me virusin HIV

17/03/2009 12:35

Tre perqind e banoreve te Uashingtonit jane prekur nga virusi HIV, shifer me e larte edhe se ne disa vende afrikane.

Lajmi i referohet raportit me te ri te OKB-se dhe te Qendres per kontrollin dhe parandalimin e semundjeve ne Shtetet e Bashkuara. Sipas raportit, pjesa me e prekur eshte popullsia me ngjyre, kryesisht meshkujt e moshes 40-49 vjec.

Niveli i infeksionit e krahason Washington DC me Uganden.

Top Channel