Nokia njofton shkurtimin e 1700 punonjesve

17/03/2009 11:40

Kriza ekonomike godet edhe kolosin finlandez te celulareve Nokia, prodhuesit te pare boterore te telefoneve te levizshem.

Keshtu kjo kompani njoftoi shkurtimin e 1700 vende pune per te kursyer 700 milione euro.

Per te perballuar krizen do te reduktohet personeli i marketingut, zhvillimit dhe funksionit te suportit global.

Top Channel