Austri, rinis gjyqi ndaj babait, qe perdhunoi te bijen

17/03/2009 11:35

Ka rinisur sot procesi gjyqesor ndaj Josef Fritzl, babait qe abuzoi per 24 vjet me te bijen, me te cilen pati edhe shtate femije.

Per te dyten dite radhazi, 73-vjecari hyri ne sallen e gjyqit ne St Poelten me fytyre te mbuluar me nje dosje blu. Gjykata do te degjoje sot prova te tjera ne videokasetat e regjistruara nga e bija.

Fritzl pranoi akuzat e incestit dhe pjeserisht ate te perdhunimit, por jo akuzat e vrasjes dhe skllaverimit. Per shkak te ndjeshmerise se deshmitareve, gjyqi po mbahet me dyer te mbyllura. Pritet qe verdikti te merret brenda dites se enjte.

Zedhenesi i gjykates, Franz Cutka tha se babai monster u mor ne pyetje ne lidhje me videot e regjistruara nga e bija, por pa dhene detaje te tjera.

Top Channel