47 milione valixhe te humbura ne 2007

17/03/2009 13:05

Keshilli i Perdoruesve te transportit ajror njofton se gjate nje viti kompanite ajrore ne gjithe boten kane humbur 47 milione valixhe dhe bagazhe te udhetareve te tyre.

Sipas te dhenave te ketij Keshilli, 1 milione nga keto bagazhe nuk jane gjetur asnjehere.
 
Anetaret kerkojne masa urgjente, pasi disa linja ajrore nuk i kompensojne valixhet e duhura ose shuma e rimbursuar eshte shume e vogel nga vlera e vertete e bagazheve.

Ne 2006 kishte 34 milione valixhe tehumbura, ndersa ne 2005, 30 milione te tilla.

Top Channel