Sudan, ushtaret presin venat per Bashir

16/03/2009 13:50

Demonstrim i jashtezakonshem i mbeshtetjes se ushtareve sudaneze per presidentin, Omar Al Bashir.

Pese ushtarake kane prere venat dhe kane mbledhur gjakun ne nje ene, te cilin me pas e kane perdorur per te shkruar ne toke: Bashir, ne do te te mbrojme me gjakun tone”.

Presidenti sudanez nga ana tjeter kerkonte lirimin e vendit nga spiunet.

“Duhet qe te gjitha organizatat humanitare, te ndalojne shperndarjen e ndihmave. Kjo detyre do t’i kaloje agjencive lokale”, u shpreh Bashir.

Top Channel