Kolumbi, gjenden varre te perbashketa te FARK-ut

25/02/2009 22:20

Ne bashkine e La Macarenas, ne jug te Kolumbise, jane zbuluar nje seri varresh te perbashketa.

Sipas mediave lokale, Forcat e Armatosura Revolucionare te Kolumbise mund te kene varrosur deri ne 1150 kufoma te civileve dhe luftetareve te vete FARK-ut.

Autoritetet lokale do te fillojne me pastrimin e zones ne fillim te marsit.

Top Channel