Clooney takon Obamen dhe Biden per Darfurin

24/02/2009 12:00

Nje jave ne Darfur, javen tjeter ne Shtepine e Bardhe. Ky eshte roli i aktivistit te paqes, aktorit George Clooney.  Ai zhvilloi nje takim me presidentin Obama dhe zv/presidentin Biden.

Clooney ka kerkuar qe presidenti Obama te caktoje nje te derguar amerikan per te nxitur perpjekjet per arritjen e paqes dhe permiresimin e gjendjes se refugjateve. Ai ishte i ftuar ne emisionin e CNN, Larry king.

Aktivisti per Darfurin dhe mesazheri i paqes per OKB-ne ndodhej ne Darfur, ku pa nga afer gjendjen e refugjateve te ardhur nga Cadi.

Top Channel