Debora shkakton probleme ne Qafen e Malit ne Kukes

10/02/2009 08:15

Zonat malore ne verilindje te vendit jane perfshire serish nga reshjet e debores, duke rikthyer problemet e levizjes ne aksin problematik te Qafes se Malit ne Kukes.

Ne segmentin Qafe Shllak–Qafe Mali reshjet e debores kane bllokuar per disa ore qarkullimin e mjeteve. Trashesia e debores ka qene me pak se 20 cm,
por te ftohtit dhe rruga e ngushte e me kthesa te forta ka bere qe disa automjete te renda te rrezikonin seriozisht te binin ne humnere.

Rruga eshte liruar vetem pas disa oresh. Ne janar te ketij viti, segmenti i Qafes se Malit u bllokua nga debora dhe akulli dhe per gati tre jave kamionet e tonazhit te rende e kane pasur te pamundur te kalojne.

Top Channel