Shpallet fajtore, gjymtoi seksualisht vajzat

24/01/2009 11:05

Nje grua daneze eshte shpallur fajtore dhe do te dale perpara gjykates, pasi ka gjymtuar seksualisht dy nga vajzat e saj.

Gruaja me origjine afrikane akuzohet gjithashtu se kishte planifikuar te shkonte ne Sudan me te shoqin, per te vepruar njesoj edhe me vajzen tjeter te saj, 5-vjecare.

Rrethprerja qe behet tek meshkujt eshte nje dukuri normale edhe tek femrat ne Afrike. Ne saje te nje nderhyrjeje kirurgjikale vajzave u hiqen disa pjese gjenitale, qe shkaktojne kenaqesi gjate seksit.

Gjymtime te tilla mund te shkaktojne vdekje, per shkak te hemorragjise ose komplikime te tjera gjate lindjes, pervec traumes mendore.

Top Channel