Bursa amerikane ne ulje dhe ngritje

23/01/2009 23:10

Mbyllje ne ulje dhe ngritje per bursen amerikane. Treguesi “Dow Jones” ka humbur 0.64 perqind duke shkuar ne kuoten e 8070.95 pikeve.

Nderkohe dy indikatoret e tjere te Nju Jorkut kane qene ne sektore pozitive.

“Nasdaq” ka fituar terren me 0.79 perqind duke shkuar ne 1477.10 pike, ndersa “S&P500” eshte rritur me 0.52 perqind duke u vleresuar me 831.78 pike.

Ne bursen e valutave ne Wall Street, nje euro eshte shkembyer me 1.2972 dollare amerikane.

Top Channel