Bursat, 207 miliarde euro humbje ne Evrope

14/01/2009 18:30

207 miliarde euro kapital i djegur ne nje dite te vetme ne bursat evropiane.

Treguesi i referimit ne “DJ Stoxx”, qe ka qene ne kuoten 4.36% i ka cuar cmimet ne nivelet e regjistruara para Krishtlindjeve, duke anuluar keshtu fitimet e arritura ne fillim te vitit te ri.

Treguesi ne bursen e Londres ka rene gjate dites me 5.09%, ne Paris me 4.56% dhe Frankfurt 4.63%.

Nderkohe, kane tentuar t’u bejne balle humbjeve bursa e Zyrihut dhe ajo e Milanos, reniet e te cilave kane qene me te pakta.

Top Channel