Për herë të parë SHBA lë pas Rusinë dhe Arabinë Saudite
17/09/2018 21:18
Çfarë fsheh admirimi i Zukerbergut për perandorin August?
15/09/2018 22:53
Afrikë, SHBA-të përshkallëzojnë luftën me dronë që i shpëton vëmendjes mediatike
12/09/2018 20:37
Administrata e Trump kërcënon Gjykatën Ndërkombëtare të Hagës, e quan të paligjshme
11/09/2018 10:15
Kosovë-Serbi, pse shkëmbimi i territoreve mund ta zbutë përçarjen
08/09/2018 17:36
Trump kritikon Nike për mbështetjen e Kaepernick, lojtarit që u gjunjëzua gjatë himnit
06/09/2018 10:51
Zgjidhja që gjeti Lituania për statujat komuniste (Foto)
05/09/2018 13:56
Manchester United: A është ky fillimi i fundit të Hose Murinjos?
03/09/2018 20:31
Beteja e Idlibit, masakër mbi katastrofën 7-vjeçare në Siri
03/09/2018 20:29
Nga faraonët te Beyonce, pse përdorim ende motive leopardi?
01/09/2018 13:07
Me 82% të popullsisë në banesa të ndërtuara nga shteti, si e zgjidhi Singapori problemin e strehimit?
31/08/2018 15:15
Po rikthehet “i sëmuri” i Europës
29/08/2018 19:51
Pse drejtorët e përgjithshëm ekzekutivë (CEO) në SHBA kanë paga aq marramendëse?
28/08/2018 19:56
“Gjermani e ka fajin!”
27/08/2018 18:19
Mbetje betoni nga e shkuara brutaliste e ish-Jugosllavisë
27/08/2018 11:41
“Mbrojtja e rendit liberal botëror”
26/08/2018 09:09
Komenti i këshilltarit të Trump, John Bolton, kundër pavarësisë së Kosovës në vitin 2008
25/08/2018 19:34
A mund të luftohet vërtet korrupsioni?
24/08/2018 14:40