Në kulturën kristiane besohet ose të paktën kështu u thuhet më të vegjëlve, se gjatë periudhës festive të pranverës Lepurushi i Pashkëve bredh nga një shtëpi në tjetrën për të shpërndarë vezë e çokollata për fëmijët.

Por megjithë natyrën pozitive të bestytnisë, takimet e fëmijëve me lepurushin kanë rezultuar shpesh jo-miqësore dhe fotot nga takimi kanë sjellë situata nga më qesharaket.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel