Fotografët e ushtrisë britanike kanë sjellë moment të forta nga stërvitja e trupave elitë të ushtrisë britanike.

Dhe për herë të parë në histori, është një grua, Corporate Rebecca Broën, 29 vjeç, një specialist e mjekësisë ushtarake që fiton kurorën e artë për fotot e saj.

FOTO GALERI
2/27
Foto nga stervitja IRON WOLF 2 - e ushtrise britanike ne Lituani

Top Channel