Foto/ Ja si ka ulur vetëvrasjet ndalimi i pesticideve

15/09/2019 22:58

Rreth 150,000 njerëz marrin vdesin çdo vit duke konsumuar pesticide.

Komet e Bashkuara ka kërkuar rregullim më të ashpër për të zvogëluar disponueshmërinë e këtyre produkteve.

Sri Lanka ndaloi një seri pesticidesh gjatë dy dekadave dhe ka parë një ulje të konsiderueshme të numrit të vdekjeve.

Por në vendet e tjera, disa nga produktet më helmuese të pesticideve të lidhura me vetëvrasjet janë ende në dispozicion.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel