Suela Kacerja: Ëndrra ime dhe e bashkëshortit italian, të rikthehemi pas disa vitesh në Shqipëri

24/08/2019 19:55

Suela Kacerja jeton prej vitit 2008 në Norvegji, ku edhe ka kryer studimet.

Aktualisht ajo punon si pedagoge në shkencat ekzakte. Suela jeton në Norvegji me bashkëshortin e saj italian, si dhe me vajzën e saj. Shqipërinë e viziton çdo vit, dhe  familja e saj jeton në qytetin e  Shkodrës. Prej disa vitesh ajo është angazhuar në disa projekte të përbashkëta midis universiteteve  shqiptare  dhe norvegjeze.

Top Channel