9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim!

13/08/2019 22:40

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave  dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

FOTO GALERI
1/9
Ata na shohin lakuriq

Top Channel